Fa'afeiloa'i o se Poloketi Tele a le Atunu'u ma Fa'asoa le Malosi o le TYSIM ┃ E Lagolagoina e TYSIM le Fausiaina o le So'oga o Shenzhen-Zhongshan.

Talu ai nei, faatasi ai ma le tatalaina aloaia o le Shenzhen-Zhongshan Link, o se nofoaga autu o femalagaiga i le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, ua toe fa'afofoga ai le masini vili vili pito i lalo ole potu ulu a Tysim Machinery. Na atiaʻe ma gaosia e Tysim, o lenei rig na faia se sao taua i le fausiaina o le poloketi. O le Shenzhen-Zhongshan Link e le gata o se nofoaga taua tele femalagaiga i le Greater Bay Area ae o le uluai galuega tele-tele-tele a le lalolagi e tuʻufaʻatasia "alalaupapa, motu, tunnels, ma fefaʻatauaʻiga i lalo o le sami." O le fa'amae'aina o lenei poloketi ua fa'ailogaina ai se isi tulaga mata'utia tele i tekonolosi fa'ainisinia Saina.

Shenzhen-Zhongshan Link: O le nofoaga autu o felauaiga o le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area.

Ole Shenzhen-Zhongshan Link e fa'afeso'ota'i le A'ai o Shenzhen ma le A'ai o Zhongshan, o lo'o avea ma nofoaga autu o femalagaiga i le itulagi o Pearl River Delta. I le avea ai o se vaega taua o le felauaiga lautele i le Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area, o le poloketi e tusa ma le 24.0 kilomita, faatasi ai ma le ogatotonu o le sami e tusa ma le 22.4 kilomita. O le laina autu ua mamanuina mo le saoasaoa o le 100 kilomita i le itula ma o loʻo faʻaalia ai le lua-ala, valu-lane expressway, faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe faʻaalu e 46 piliona yuan.

Talu mai le amataga o le fausiaina ia Tesema 28, 2016, o le Shenzhen-Zhongshan Link ua molimauina le maeʻa o fausaga autu, e aofia ai le Alalaupapa Zhongshan, le Shenzhen-Zhongshan Bridge, ma le Shenzhen-Zhongshan Tunnel. O le poloketi na ulufale i le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i le aso 30 o Iuni, 2024. I lona vaiaso muamua o le faʻagaioiga, o le fesoʻotaʻiga na faʻamauina i luga o le 720,000 taʻavale kolosi, faʻatasi ai ma le averesi o aso taʻitasi e sili atu i le 100,000 taʻavale, e faʻamaonia ai lana matafaioi taua i le lagolagoina o felauaiga faʻaitulagi.

1 (2)

TYSIM: Le lelei tele o le fa'atinoga o le fa'avili vili fa'ato'a-uluulu.

O le fa'asologa o le fa'asologa o potu pito i lalo o lo'o fa'atupuina ma gaosia e le TYSIM na mamanuina e fa'afetaui ai mana'oga eseese o tagata fa'atau. Fa'atatau mo le fauina i totonu o si'osi'omaga fa'atapula'a maualuga e pei o totonu o fale, ala tetele, lalo o alalaupapa, ma lalo ifo o laina eletise, TYSIM na fa'atulagaina ni fofo fa'apitoa ma fa'ata'ita'iga mo nei tulaga. O le rig e mafai ona viliina ma'a lapopo'a a'o pipii atu i tapula'a o le maualuga fa'atapula'a ma ausia le loloto tele. O le i'uga, na maua ai e TYSIM le pito i lalo o le potu e viliina ai le tulaga maualuga, mautu, fa'atuatuaina, ma le fa'aogaina o le malosi mo le galuega fa'alava o le sami a Shenzhen-Zhongshan Link. O ana fa'atinoga fa'apitoa ma taunu'uga lelei faufale ua fa'amanuiaina i le fa'amae'aina o lenei galuega fa'alelalolagi.

O nei meafaigaluega e le gata ina faʻaleleia ai le faʻaleleia o le fausiaina ma faʻaitiitia ai tau ae faʻaalia ai foi le malosi o le fetuutuunai ma le faʻamaoni i lalo o tulaga faigata faʻafanua. O le manuia o le faʻaogaina o le TYSIM's low-headroom rotary drilling rig ua toe fesoasoani i le poloketi Shenzhen-Zhongshan Link e foia ai luitau faʻapitoa i le fausiaina o faavae.

1 (3)
1 (4)

O mea fou e taʻitaʻia ai le lumanaʻi: Le faʻagasologa faʻatekonolosi a TYSIM.

TYSIM's low-headroom rotary drilling rig ua fa'aaogaina lautele i le tele o atina'e tetele i totonu o le atunu'u, ma maua ai le autasi ma le vi'iga mai tagata fa'atau. O lenei tulaga manuia ua una'ia ai faiga fa'atekonolosi fou ma atina'e i totonu o le maketi atoa o lo'o fa'ata'amilo i totonu o le potu pito i lalo. E ala i le faʻaputuina faʻainisinia faifaipea ma faʻafouga, ua ausia e TYSIM ni faʻamanuiaga mataʻina i le matata o masini vili vili. O a latou oloa e le gata ina mautu ma faʻatuatuaina, ae sili atu le lelei, faʻasaoina o le malosi, ma faʻatauvaʻa i le maketi.

TYSIM o le a faʻaauau pea ona tausisia lana tautinoga i mea faʻatekonolosi faʻafouina ma le faʻaogaina o le tau o tagata faʻatau, faʻaauau pea le faʻaleleia atili o le tulaga o oloa ma auaunaga. O lo'o fa'amoemoe le kamupani e tu'uina atu ni fofo fa'atuatuaina mo le tele o galuega faufale fa'avae i totonu o avanoa fa'atapula'aina, e saofagā i le fa'agasolo i luma o le fa'aputuga o fale.

1 (5)
1 (7)
1 (8)
1 (6)

O le maeʻa o le Shenzhen-Zhongshan Link o se faʻamaoniga o le tomai faʻainisinia a Saina ma avea ma faʻamaoniga sili o le TYSIM tu ma aga R&D gafatia. I le va'ai i luma, TYSIM o le a faʻaauau pea ona alualu i luma i le matata o masini inisinia mo le faʻaputuina o taavale, faʻalauiloaina faifaipea le alualu i luma faatekinolosi, ma saofagā atili tomai ma le malosi i le atinaʻeina o atinaʻe a Saina.

O le manuia o le TYSIM e le gata i ana oloa sili ona lelei ae faʻapea foʻi i lona agaga o le faʻaauauina o mea fou ma le malamalama lelei i manaʻoga o tagata faatau. I le va'ava'ai atu i luma, ua sauni le TYSIM e fa'aauau pea le ta'imua i le atina'eina o alamanuia, saunia le lagolago malosi mo le tele o galuega fa'ainisinia tetele, ma le ausiaina o le manuia sili atu.


Taimi meli: Sep-01-2024