Tala Lelei ┃ Na pasi le TYSIM i le Toe Iloiloga o le Vaega Lona Tolu o Fa'apitoa, Fa'amamaina, Uiga ma Tala Fou "Little Giants"

Talu ai nei, na faasilasila mai ai e le Matagaluega o Alamanuia ma Faamatalaga Tekonolosi a le Itumalo o Jiangsu le lisi o le vaega lona ono o atinaʻe faʻapitoa, faʻamamaina, faʻapitoa ma tala fou na pasia le iloiloga i lo tatou itumalo, faʻapea foʻi ma le lisi o pisinisi na pasia le toe iloiloga o le vaega lona tolu o fa'apitoa, fa'amamaina, uiga ma tala fou "tamai tinoese". Na pasia ma le manuia e Tysim le toe iloiloga o le vaega lona tolu o atinaʻe faʻapitoa, faʻamamaina, faʻapitoa ma tala fou i lenei faʻasalalauga lautele.

图片8

O pisinisi faʻapitoa, faʻamamaina, faʻapitoa ma tala fou "laiti sauai" o se igoa mamalu taua na faʻatuina e le setete e faʻalauteleina ai le atinaʻeina o pisinisi laiti ma feololo i tulaga faʻapitoa, faʻaleleia, uiga ma mea fou, e fai ma sui o le tulaga taʻutaʻua ma tekonolosi fou. gafatia o atina'e i totonu o alamanuia. E ala i lenei iloiloga, e faʻamaonia atili ai le malosi faʻatekinisi a Tysim, gafatia faʻafouina ma le faʻatauvaʻa maketi i totonu o le faʻapipiʻiina o masini faufale.

E le gata i lea, i lenei faʻasalalauga lautele, na suia ai foi e Tysim lona igoa atinaʻe, faʻailogaina se laasaga taua i luma i le faʻagaioiga a le kamupani ma le atinaʻeina ma le faʻalauteleina o maketi. O le suiga o le igoa e le gata o se suiga i le igoa o le kamupani, ae o se suiga tele foi o le ituaiga faʻalapotopotoga a le kamupani, suia mai le uluai "kamupani faʻatapulaʻaina" i le "kamupani faʻatapulaʻa faʻasoa faʻatasi (e le o lisiina)". E ala i lenei suiga, e mafai e Tysim ona faʻaogaina punaoa maketi sili atu ona fetuʻunaʻi ma faʻamalieina le faʻatulagaga tutusa, lea e faʻaogaina mo le faʻaogaina o tupe faavae i le lumanaʻi ma le faʻalauteleina o maketi. E talitonu le au atamamai o alamanuia o lenei suiga o le a faʻaleleia atili ai le faʻamaoni a le kamupani ma faʻatauga maketi, fesoasoani e tosina mai ai le tele o le aufaipisinisi faʻapitoa, ma fausia ai se faiga e sili atu ona manino ma lelei le puleaina o atinaʻe.

I le lumanaʻi, Tysimo le a faʻaauau pea ona lagolagoina le faʻavaeina o le "faʻapitoa, faʻaleleia, uiga ma mea fou", faʻaauau pea le faʻalauiloaina o suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe ma oloa fou, ma faʻaleleia le faʻatauvaʻa maketi. I le taimi lava e tasi, o le a faʻaauau pea ona faʻamalosia e le kamupani soʻotaga ma paʻaga i totonu o le atunuʻu ma fafo e faʻalauteleina ai le faʻalauteleina o le atinaʻe o masini faufale. O loʻo faʻamoemoe le maketi i lalo o le atinaʻe fou, Tysimo le a mafai ona ausia atili le galulue faʻatasi ma faʻalavelave ma ausia taunuʻuga sili atu.


Taimi meli: Oke-06-2024