Lagolagoina o le Fausiaina o le Alavai ma Fa'aalia le Malosi o le CAT Chassis a Tysim┃Tysim's tele CAT Chassis vili rigs e fesoasoani i le fausiaina o se galuega fa'aoga atoatoa i totonu o se taulaga i Zhejiang.

Talu ai nei, o le tele o Caterpillar chassis rotary drilling rigs mai Tysim ua faʻapipiʻiina ma le manuia i se galuega faʻaogaina atoatoa i totonu o se taulaga i Zhejiang, e ofoina atu le lagolago malosi mo le atinaʻeina o aseta a le taulaga.

1 (1)
1 (2)

I le avea ai o se vaega taua o le taulaga i lalo o le eleele, o alalaupapa faʻaogaina lautele o alalaupapa lautele ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o paipa a le malo, e aofia ai le eletise, fesoʻotaʻiga, leitio ma televise, sapalai vai, alavai, faʻavevela, ma kesi. O nei tunnels e le gata o loʻo faʻatusalia ai le faʻaogaina lelei o nofoaga i lalo o le taulaga ae o loʻo avea foi ma se galuega faʻaola ma faʻamanuiaga lautele. O se taulaga i Zhejiang o loʻo faʻagasolo malosi le fausiaina o alalaupapa faʻaogaina atoatoa, faʻaliliuina o paipa i le taulaga mai le masani, faʻasalalau tuusaʻo auala tanu i se faʻataʻitaʻiga sili atu ona malosi ma lelei. A maeʻa, o lenei poloketi o le a ausia le faʻaogaina lelei ma le tuʻufaʻatasia o punaoa avanoa i lalo o le eleele, e matua faʻaleleia ai le gafatia lautele o le taulaga.

Ua avea Tysim ma fa'atauga autu o meafaigaluega fau fau faavae mo lenei poloketi, fa'afetai i le tulaga mata'ina o lona fa'atinoga o oloa ma tulaga lelei fa'apitoa. O le CAT Chassis rotary drilling rigs na gaosia e Tysim ua lauiloa ona o lo latou mautu ma le faʻamaoni, e mafai ai ona latou faʻaogaina lelei i lalo o tulaga faʻalavelave faʻafanua, faʻataunuʻu atoatoa manaʻoga o le faʻaogaina o le tunnel project. E va'aia pea e Tysim le fa'aonaponei fa'atekonolosi e avea o se fa'amalosi malosi i tua atu o lona atina'e. I le faagasologa o suʻesuʻega ma atinaʻe oloa, o loʻo faʻaauau pea e Tysim le faʻaogaina o tekonolosi ma le faʻaleleia o oloa ina ia mautinoa o loʻo faʻatumauina e ana meafaigaluega le faʻatinoina ma le lelei.

1 (3)
1 (4)

O le poto masani a Tysim i le maketi faavaomalo e maua ai foi le lagolago malosi mo le sologa lelei o le alualu i luma o lenei poloketi. I le afa muamua o le tausaga, sa fa'amanuiaina le fa'atauina atu i atunu'u ma itulagi eseese a Tysim's undercarriage rotary drilling rigs, e aofia ai Turkey, Rusia, Saudi Arabia, ma Initia, ma maua ai le fa'aaloalogia tele ma le fa'atuatuaina mai tagata fa'atau faavaomalo. I le faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻatauvaʻa o oloa ma faʻalauteleina lona auai i maketi i fafo, ua faʻavaeina ai e Tysim Machinery se faʻailoga malosi i le lalolagi faufale masini ma faʻapipiʻi alamanuia.

I le va'ai i luma, o le a fa'aauau pea ona fa'amauina e Tysim lana filosofia fa'apisinisi o le "Fa'atau Muamua, Fa'amaoni Muamua," e tali atu ma le malosi i le "Belt and Road" fuafuaga, ma fa'alauiloa le gaosiga o Saina i luga o le tulaga o le lalolagi. Fai mai le Ta'ita'ifono a Tysim, Xin Peng, "O le a fa'aauau pea ona fa'ateleina a matou tupe fa'afaigaluega i su'esu'ega fa'atekonolosi ma atina'e, fa'aleleia atili le tulaga lelei o oloa ma auaunaga, ma taumafai e fa'atūina Tysim e avea ma ta'uta'ua ta'uta'ua i totonu o le atunu'u ma fa'ava-o-malo i le fa'aputuga o pisinisi."

1 (5)

O le taulaʻi atu i le taimi nei, o le a lagolagoina atoatoa e Tysim le fausiaina o le faʻaogaina o galuega faʻaogaina i totonu o se taulaga i Zhejiang, e saofagā i le atinaʻe gafataulimaina o le taulaga. O le fa'ataunu'uina manuia o lenei poloketi o le a le gata ina fa'aleleia ai le pulega o le taulaga ma le aofa'i atoa o le gafatia ae fa'amanino atili ai le tomai fa'atekinisi ma le ta'ita'iga a Tysim i le fa'aputuina o masini faufale. I le vaʻavaʻai atu i luma, o Tysim o le a faʻaauau pea ona faʻafouina ma faʻauluina le atinaʻeina o alamanuia, faʻamautinoa o le "Intelligent Manufacturing in China" o loʻo faʻateleina le sao taua i le fausiaina o le lalolagi.


Taimi meli: Sep-03-2024