O le Failautusi a le Komiti a le Itu a le Itumalo o Anhui Bengbu Yuhui, le pulenuu o le Itumalo o Chen Changlin ma isi taitai na asiasi atu i le TYSIM

O Chen Changlin, le failautusi a le Komiti a le Itu a le Itumalo o Yuhui ma le kovana o le Itumalo o Yuhui, Li Chenglong, le faatonu o le Yuhui District Investment Promotion Bureau, ma Yao Yong, sui pule sili o le Yuto Group na asiasi atu i le TYSIM i le taeao nei.

talafou1

Chen Changlin, failautusi a le Komiti Vaega a le Itumalo o Yuhui

I le taimi o le fonotaga o fesoʻotaʻiga, na taʻua ai e Chen Changlin, failautusi a le Komiti Itumalo o Yuhui ma le ulu o le Itumalo o Yuhui, o le 2021 o le a avea ma 100 tausaga o le faavaeina o le Communist Party of China ma le tausaga muamua o le 14th Five-Year Plan.

talafou2

A o Saina (anhui) nofoaga tau fefaʻatauaʻiga saoloto, o le suiga o le pu o le nofoaga tuai o alamanuia ili tatala atinae, faatelevaveina le alamanuia fale, faalauiloaina le faamatalaga faaeletonika paka alamanuia, mea fou paka alamanuia, lua gen paka alamanuia ma isi fausaga sone faapitoa, ma taumafai mo tulafono fou i pisinisi pisinisi e sili atu nai lo le 15, o le tau faaopoopo o le tuputupu aʻe o alamanuia maualuga-tekinolosi i luga atu o le 18%, o le a tausisia e le eria le fuafuaga o le vaega malosi tau alamanuia, faatasi ai ma le "maualuga maualuga" e pei o le upu autu, sketch a spanning atinae fou. mamanu.

talafou3

I lea tulaga, o le Itumalo o Yuhui o Bengbu City, Anhui Province na o mai i le TYSIM ma se lala olive e faatosina mai ai tupe teufaafaigaluega, asiasi i le fale gaosi oloa fou o le TYSIM, ma faʻalogo i le lipoti o le tulaga o le atinaʻe ma le fuafuaga o le lumanaʻi o le TYSIM.

Ole suiga ole TYSIM e tusa ma le 130 miliona RMB, ma e tusa ma le 100 tagata faigaluega, faʻatasi ai ma le gaosiga faʻaletausaga e sili atu i le 100 seti.

talafou4

I le faaopoopo atu i lona tulaga saʻo, ua manuia foi le TYSIM mai le faiga faavae a le atunuu o le lagolagoina o pisinisi laiti ma feololo, lea na lagolagoina lelei le TYSIM e avea ma taʻutaʻua i le lalolagi e taʻutaʻua le laʻititi ma le lapopoʻa faʻataʻavalevale viliina faʻailoga na faia i Saina. tuuto atu i le atiina ae ma le faafaileleina o le manuia autu mai vaega e fa: miniaturization, customization, multifaceted, internationalization, o le taimi nei i totonu o le lotoifale laiti vilivili vili lauiloa ituaiga, e sili ona atoatoa i totonu o aiga laiti rotary eli faasologa oloa, le atoaga o oloa ma le masini vili vili KM oloa faasologa ua pasia le tusi faamaonia CE faava o malo, ua auina atu i fafo lo tatou lima telescopic clamshell i atunuu e 22.O la matou fa'amoemoe o le ausia lea o sini a le atunu'u muamua-vasega, fa'ava-o-malo ta'uta'ua igoa i totonu o le 3 tausaga.


Taimi meli: Apr-07-2021