KR220M faufale i Sigapoa

KR220M faufale i Sigapoa

Le ata fau o le TYSIM KR220M rotary drilling rig

Fa'ata'ita'iga faufale: KR220M Max.loloto vili: 20m

Max.vili diameter: 800mm torque galuega faatino: 220KN.m

O lenei poloketi ose galuega fa'atafa'ato'aga fa'afiafiaga fa'apitonu'u e lata ane i le alatele i Sigapoa.O le KR220M a la matou kamupani ua faʻapipiʻiina i se mast multi-functional ma se masini faʻafefiloi tasi-axis mo le fausiaina.O le lautele o le fa'aputu fa'afefiloi e 1200 ma le loloto fa'afefiloi e 12 mita.O loʻo faʻamoemoeina o le 7-8 sikuea mita o le sima slurry o le a sasaa i se faaputuga tasi.

Faiga auala:

1. Faatumu i vai a'o vili i lalo i le loloto e mana'omia

2.Aʻo siiina le sima slurry i luma, o le saoasaoa o le siitia e pulea i le 0.8-1m / min e faʻamautinoa ai le faʻafefiloi lelei.

3. A o faʻaititia le sima slurry agai i luma i le loloto manaʻomia, o le saoasaoa e pulea i le 0.8-1m / min.

4.While siitia le sima slurry i luma, o le saoasaoa e pulea i le 0.8-1m / min, ma le pu mulimuli.

5. Faatumu le paipa i vai mama.E tusa ai ma le faagasologa o loʻo i luga, o le fausiaina o se faaputuga e tasi e 50-60 minute, ma 6-7 pou e mafai ona maeʻa i aso uma, lea e fetaui ma manaʻoga o le taimi o le fausiaina.

Jiangsu TYSIM Machinery KR220M na galue i Sigapoa e tusa ai ma le faʻatauga faʻapitoa a le tagata faʻatau.

Tysim ina ua mavae le faatauina atu auaunaga tagata e taiala fausiaina

O le poloketi ua maeʻa talu ai nei, ma o manaoga faufale ua ausia mai le faʻaogaina o le faʻaputuga faʻapipiʻi i le faʻaogaina o le vai, lea e faʻamaonia atoatoa ai le faʻaogaina o le fausiaina o le KR220M multi-function rotary drilling rig, ma faʻapipiʻi foi. se faavae mo meafaigaluega a le matou kamupani i le maketi i Sigapoa.


Taimi meli: Aukuso-18-2020