Le Sauniga o le Sainiga i Saina International Import Expo – Tysim ma Lei Shing Hong North China Ui Lima i le Lumanai

Mai le aso 5 o Novema i le aso 10, 2023, o le Sixth China International Import Expo ma le autu "New Era, Shared Future" na faia i le National Exhibition and Convention Center (Shanghai).I le avea ai o se mea e sili ona tele i totonu o le lalolagi, ina ua mavae le lima tausaga o le tuputupu aʻe, o le galuega a China International Import Expo ua faʻaleleia, ma o le faʻasalalauga faʻavaomalo, faʻapitoa, ma le maketi o loʻo faʻaalia i taimi uma.

Le Sauniga o le Sainiga1

I le aso lona lua o le Expo, Tysim Piing Equipment Co., Ltd. (puupuu mo Tysim) ma Lei Shing Hong Machinery North China (Beijing) Co., Ltd. na sainia ma le manuia se maliliega faʻatautaia mo se taimi umi i lalo o le molimau a faʻapitoa. malo mai le Caterpillar.Ua lipotia mai o Tysim o le paaga a le Caterpillar i le OEM, mulimuli ane, Lei Shing Hong Machinery North China o le a faʻaauau pea ona tuʻuina atu Tysim ma OEM ma auaunaga lagolago faʻapitoa.

O le Sauniga o le Saini2Le Sauniga o le Sainiga3 O le Sauniga o le Saini4 Le Sauniga5

Tagata na auai i le Sauniga o Saini:

Luo Dong-CEO o Lei Shing Hong Machinery North China

Guo Qizhong- Pule Sili Teugatupe autu a Lei Shing Hong Machinery North China

Chang Huakui- Pule Fa'amaumauga autu a Lei Shing Hong Machinery North China

Nicole Li- Pule Sili o Saina Tele ma Korea Itumalo mo Caterpillar Infrastructure Alamanuia

Jon Bateman- Pule Sili o le Caterpillar Global OEM Sales and Products Support

Jack Xu- Pule o Saina ma Korea Itumalo mo Caterpillar OEM Products Support

Manumalo Xu- Pule o Saina ma Korea Itumalo mo Caterpillar OEM Sales

Xin Peng-Ta'ita'ifono o Tysim Piling Equipment Co., Ltd

Phua FongKia-Sui Faatonu o Tysim Piling Equipment Co., Ltd

Xiao Hua'an-Fa'atonu Fa'atauga o Tysim Piling Equipment Co., Ltd

Yao Jiong-Pule Sili ole APIE Foundation Equipment (Saina) Limited

Talu mai lona faʻavaeina, o Tysim e masani ona vaʻavaʻai i mea faʻatekonolosi fou e avea o se malosi malosi mo le atinaʻeina o le kamupani.I le faagasologa o le atinaʻeina o oloa, ua tuʻuina atu e Tysim ia lava i faʻafouga faʻafouina o tekinolosi ma auala faufale.I le taimi lava e tasi, o loʻo mafaufau le kamupani pe faʻapefea ona "tu i luga o tauau o tagata tinoese ma vaʻai mamao."O lenei mea na mafua ai le tele o fegalegaleaiga loloto i le va o Tysim ma Caterpillar.Faatasi ai ma ia mea, o le Euro V emission Caterpillar chassis series of small and medium rotary vili rigs, low headroom rotary viliing rigs, ma isi fa'aputuga fa'apitoa fa'apitoa o mea fa'apitoa uma e mafua mai i le galulue fa'atasi i le va o kamupani e lua.

O le Sauniga6Le Sauniga o le Sainiga7

O le aga'i i luma fa'atasi i le lumana'i ma su'esu'e le malamalama fou.Caterpillar ma Tysim, o ni fa'ata'ita'iga uma i le faufale masini mo le tulituliloaina o tulaga lelei ma atina'e gafataulimaina.Talu mai lena taimi, o le loloto o le galulue faatasi i le va o nei ituaiga tetele e lua ua aumaia ai le tele o mea e ofo ai le au faatau a Tysim.I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea e Tysim le faʻavaeina o le filosofia autu o le "Taua, Foafoaga, Taulai" ma taumafai i le sini o le "Faʻatinoga Faʻatino e Faʻataunuʻu miti".


Taimi meli: Nov-17-2023