O le galuega fa'aa'oa'oga mo masini vili vili a le TYHEN na fa'alauiloa aloa'ia

TYHEN Foundation Engineering Co., Ltd. ma Jiangxi Taian Driving School na tu'ufa'atasia le a'oga mo a'oa'oga masini vili vili.O le a tatalaina aloaia ia Aukuso i lenei tausaga i Jiangxi. I le taimi nei, o le vaega muamua o tamaiti aʻoga ua uma ona faʻataʻitaʻiina i le fale faufale a le matou kamupani, ma o nisi tamaiti aʻoga ua avea ma faʻatautaia.

A maeʻa le lua masina o aʻoaʻoga, o le a faia e le au faʻauʻu ni laasaga se tolu: aʻoaʻoga faʻapitoa, aʻoaʻoga faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga i luga ole laiga.O laʻasaga taʻitasi o le aʻoaʻoina o le a faʻatatau i suʻesuʻega faigata, ma e naʻo le maeʻa o le suʻesuʻega e mafai ona latou ulu atu i le isi laasaga o le aʻoaʻoina. O le "faʻamuamua pito i luga" o a tatou aʻoaʻoga e taulaʻi i le aʻafiaga i laasaga.Naʻo le galue malosi i le aʻoga e mafai ona tatou ausia galuega tutoatasi i le vave e mafai ai i le lumanaʻi.

Ua fai mai e leai se lua pe tolu tausaga o aʻoaʻoga a le au faʻatautaia e le mafai ona galue tutoʻatasi. Ae ui i lea, o aso nei tatou te faʻamalosi e luʻitauina le faʻalavelave faʻapisinisi, o la tatou vaʻaiga o le faʻaaogaina lea o se polokalame faʻaaoaoga faʻapitoa, pulega faʻa-militeli, i le 2- 3 masina e fai ai se nofoaga fa'afanua e tasi e mafai ona galue tuto'atasi mai tamaiti a'oga.

ttp (1)

Li Fan e avea ma a tatou vaega muamua o tamaiti aʻoga faauu, ua avea ma a tatou aufaigaluega a le kamupani, i WUXI, ZHEJIANG, ANHUI ma isi nofoaga mo galuega tutoatasi.

ttp (2)

O Liu Xiaoqiang, o le vaega lona lua o tagata aʻoga i la matou kamupani, o loʻo galue nei i le matou nofoaga faufale i lalo o le taʻitaʻiga a se tagata faigaluega tuai.

O le tulaga lelei o aoaoga ma aoaoga o lo tatou tauvaga muamua, e tusa ai ma le mataupu faavae o le lelei muamua, saogalemu muamua, tatou te tulimatai atu i nei tamaiti aoga i le lumanai galuega faufale ina ia maua se totogi maualuga, manuia tele, i le atinae o atinae tetele a le atunuu. faia se matafaioi taua!


Taimi meli: Ian-12-2021