Tysim piling machinery ua ulufale i le maketi a Europa

图片1O masini Tysim o loʻo taulaʻi i luga o maketi laʻititi ma feololo le tele o le rotary drilling rig maketi i totonu o le fale faʻapolofesa faʻapolofesa, ma i le tele o faʻaputu oloa fanua lea na faasolosolo malie ona faʻavaeina ma faʻaleleia laina oloa, i le lima tausaga talu ai na faasolosolo malie ona tatalaina e Tysim lenei vaega i totonu. le tele o ituaiga o fa'aputu oloa o lo'o fa'atūina oloa e vili fa'aputu i le maketi i Europa, ma fa'atūina le fa'ailoga fa'ailoga Tysim o oloa vili fa'aputu i le maketi a Europa.

Talu mai le 2014, o le tysim muamua KR80A rotary drilling rig ua ulufale i le maketi a Rusia, o le KR50A ma le KR90C faʻataʻitaʻiga na faʻatau atu i Rusia ma Turkey i le faasologa.O le telescopic boom series fou a Tysim ma le fa'aputu fa'aputu masini ua fa'atau atu i Sepania, Netherlands, United Kingdom, Rusia, Romania, Cyprus, Estonia ma le tele o isi atunu'u Europa.ma lona nofoaga pamu eletise KPS37 o loʻo i le tulaga o oloa tutoʻatasi e auina atu i fafo i le igoa o le gaosiga maualuga Suetena.

O se faasologa o taunuʻuga e le mafai ona vavaeeseina mai le faʻavaeina o le kamupani e taulaʻi i le tulituliloaina o oloa maualuga ma le tautua mafaufau i tagata faʻatau, ae e le mafai foi ona vavaeeseina mai le naunautaiga a le kamupani e faʻavae se igoa faʻavaomalo ma maualuga tupe teufaafaigaluega i faʻaaliga faavaomalo, faʻavaomalo. fefa'ataua'iga.O Tysim e masani ona pipii i le filosofia pisinisi o le lelei muamua, muamua le tagata faatau, ma le sini o le "fausiaina o tau mo tagata faʻatau", faʻavae le faʻalauiloaina o faʻailoga ma lana lava paaga paaga i le maketi faavaomalo.

"O oloa lelei, alu i le lalolagi atoa", o le mafuaaga autu lea o le faasolosolo malie o le faʻavaeina o faʻasalalauga faʻavaomalo na faia i Saina.I le avea ai o se atunuʻu tele ma atinaʻe, ua faasolosolo malie ona aliaʻe le pisinisi o masini faufale ma le tele ma sili atu o pisinisi mataʻina e pei o Tysim, lea e eli loloto i totonu o se fanua oloa, faʻaleleia atili oloa, ma faʻamalamalamaina le alamanuia ma oloa ma se vaaiga faʻavaomalo e tatala ai le maketi faavaomalo. .O loʻo iai se faʻamaʻi fou i Europa, ae matou te mautinoa o le a lelei mea ma mulimuli ane toe foʻi i le masani.O oloa Saina ma oloa a Europa, lea o le a tuʻufaʻatasia e gaosia oloa faʻamaonia, tuʻuina atu faʻamaoniga ma auaunaga mo le fausiaina o se lalolagi sili atu.


Taimi meli: Iul-13-2020